Om overvåking av Internett-bruk

Med overvåkning av Internett-bruk kan du finne ut hvilke webområder barnet ditt har besøkt, og begrense deres tilgang til webområder med uønsket innhold. Du kan bruke standardinnstillingene (basert på barnets alder) eller du kan justere innstillingene etter barnets behov.

Overvåkning av Internett-bruk gir følgende funksjoner:

Du kan konfigurere varslinger når barnet ditt forsøker å besøke forbudte webområder eller webområder som ikke anbefales, på My Kaspersky eller i foreldrenes mobilapp.

På iOS-enheter ser barna kun advarselen når de bruker Safe Browser. Advarsler vises ikke i andre nettlesere.